Vi giver dig forskellige redskaber du kan anvende i din jobstrategi for at du kan skabe en systematisk jobsøgningsstrategi. Vi giver dig redskaber der støtter dig i at afdække dine kompetencer og de muligheder der er på arbejdsmarkedet.

Vigtigst af alt, giver vi dig muligheden for at opstille nogle konkret målsætninger for hvordan du skal skabe dit fremtidige arbejdsliv.

Igennem hele forløbet har du mulighed for din personlige jobcoach, der vejleder, støtter og følger dig.

Formål med læringsforløb er at støtte dig i din jobsøgningsstrategi. Du vil i læringsforløbet have muligheden for at opstille din personlige successtrategi – hvad motivere dig? Hvad skal der til for at du lykkes med din jobstrategi? Hvordan får du tilrettelagt dine dage, så hver dag bringer dig et skridt nærmere dine mål og et arbejdsliv?

Du vil blive præsenteret for emner som mental og fysisk sundhed. Afdækning af din arbejdsidentitet – hvad er det der driver dig? Hvad har du af færdigheder og viden og i hvilken sammenhæng kan disse kompetencer anvendes på arbejdsmarkedet. Du vil blive præsenteret for en række effektive værktøjer, nyttig viden og opgaver, der er med til at opkvalificere dig både personligt og fagligt.

Du præsenteres for det synlige og det usynlige jobmarkedet samt en rækker forskellige metoder til at opnå adgang til disse jobmarkeder. Du vil lære at gøre din jobsøgning målrettet og konkret, herunder at lave en motiveret ansøgning der vækker så stor interesse, at arbejdsgiveren har lyst til at møde dig og lære dig at kende – læringsforløbet vil medvirke til at styrke dine muligheder for et positivt resultat – dit fremtidige arbejdsliv.

Læringsforløbet består af temaer, der hver især indeholder forskellige lektioner, med fokus på specifikke områder, der er essentielle for din jobsøgningsstrategi.

God fornøjelse

Jobsøgningskursus

Du får adgang til vores online jobsøgningskursus, som er lavet i samarbejde med arbejdsgivere, headhuntere og jobsøgende for, at give dig konkret og brugbart indhold. Et målrettet og digitalt funderet jobsøgningskursus, hvor vi skaber en læringsproces, der giver dig den nødvendige viden, motivation, redskaber og muligheder for at opnå dit mål. 


Jobcoaching

Da jobsøgning ikke er let vil vi sikre at du får de bedste forudsætninger for at lande dit drømmejob. Derfor tilbyder vi sparring med vores jobcoaches, så du kan få svar på de spørgsmål du har i forbindelse med din jobsøgning.

Et løbende partnerskab der hjælper dig til at skabe tilfredsstillende resultater i dit professionelle og private liv. Gennem coachingprocessen udvider du din læring, forbedrer dine præstationer og øger din livskvalitet.Skabeloner og guides

Hvordan bør du ringe til virksomhederne. Hvordan bør din hverdag planlægges og hvad bør dit cv indeholde. Alt dette har vi skabeloner til og meget mere.